Workshop "Bloemen drogen"

Een gezellige en inspirerende workshop in huiselijke sfeer waarbij we bloemen en blaadjes gaan drogen in een bloemenpers. Je krijgt kennis over het drogen van verschillende bloemen en over het proces van bloemen drogen. Welke bloemen het mooist drogen en hoe je de kleur van bloemen en bladeren kunt behouden. Ik laat je zien wat voor mooie creaties en composities je met gedroogde bloemen kunt maken.

Je krijgt een eigen bloemenpers die je vult met bloemen en bladeren. Zodat je over een tot drie weken (afhankelijk van de soort bloemen) je eigen verzameling gedroogde bloemen hebt. 

Kosten en overige informatie

De kosten voor de workshop bloemen drogen zijn 45,00 euro per persoon. Deze prijs is inclusief bloemen, een bloemenpers en koffie/thee en lekkers. De workshop vindt plaats in Eindhoven.

Workshop datum

Data workshops "bloemen drogen" in 2024:

zaterdag 01 juni; van 10.30 tot 12.30 uur (=vol)

zaterdag 13 juli; van 10.30 tot 12.30 uur (6 plekjes vrij)

woensdag 17 juli; van 19.00 tot 21.00 uur (3 plekjes vrij)

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende workshop? Laat het me weten door een berichtje te sturen. Ook als je deze workshop zou willen boeken met een groep van maximaal 6 personen, laat het me weten! Dan kunnen we samen een datum prikken.

Meer foto's

Zie het instagram-account "maaikespluktuin" voor foto's van o.a. de workshops.